AKAY TENTE

  • Kasım 06, 2022 Tente Hakkında

    AÇILIR KAPANIR RAYLI TENTE MODELLERİ

    Yağmurdan ve güneşten tam koruma sağlayan raylı tente modelleri, açılır kapanır tavanı ile doğanın tüm güzelliğini doyasıya yaşamanıza fırsat tanıyor. Dayanıklı yapısı ile beklentileri aşan pergola tente sistemlerinin etrafını cam ile kapatarak 4 mevsim kullanabileceğiniz bir kış bahçesine sahip olabilirsiniz. Su geçirmez özelliği sayesinde kafe ve restoran gibi alanlarda sıklıkla kullanılan raylı sistemler ile sizlere açık havada oturabilme imkanı sunuyoruz. Aynı zamanda açılabilir tente sistemleri sahip oldukları estetik görüntüleri ile insanların dikkatini anında üzerine çekmeyi başarabilmektedir.

    tente fiyatları,branda fiyatları,çadır fiyatları,oto branda
  • Kasım 06, 2022

    Bahçe gölgelik file satın al

    Bahçelik gölgelik file çeşitleri bahçelerde güvenli ve konforlu gölgelik alanlar oluşturmak için kullanılmaktadır. Bu ürünler filtreleme özelliği sayesinde güneş ışınlarının zararlı etkilerini yok ederek içerisinde keyifle zaman geçirebileceğiniz gölgelik alanlar yaratmaktadır. Bunun için farklı çeşitlerde üretilmektedir.

    gölgelik file,çit filesi,bahçe filesi
  • Kasım 06, 2022 Gölgelik Hakkında

    Uygun Fiyata Gölgelik File Satılır

    Düşük fiyata yüksek kaliteli gölgelik file almak isteyen birçok müşteri bulunabilir. Artık bu gibi araştırmalar için doğru adres Akay Tente.

    Fileler, hayatımızın pek çok noktasında kullanılan bir eşya olmakta. Bu eşyalar, çeşitli amaçlarla kullanılmakla beraber pek çok kişiye de hizmet ediyor. Bu ürünlerin kullanım alanları arasında çit örme, fındık toplama ve sera kapatma gibi alanlar yer alıyor. Firmamız, siz değerli müşterileri için en iyi kalitede modellere yer vererek bu ürünleri uygun fiyattan sunuyor. Yapmanız gereken tek şey hemen bizimle iletişime geçmek.

    gölgelik file,çit filesi,bahçe filesi