AKAY TENTE

  • Kasım 06, 2022

    Şeffaf Branda İhtiyacınızı Gideriyoruz

    Pek çok kişinin faydalanmak istediği bir ürün olan şeffaf branda, kış yaz pek çok amaç için kullanılabilecek tarzda dizayn ediliyor.

     

    şeffaf branda,kış bahçesi,şeffaf tente
  • Kasım 04, 2022

     Şeffaf brandalar, işletmenizi zorlu hava koşullarından korumak için tasarlanmıştır.

    Şeffaf brandalar, işletmenizi zorlu hava koşullarından korumak için tasarlanmıştır. Özel yapısı sayesinde işletmeniz yaz kış açık kalacak ve müşterilerinize en iyi hizmeti sunacaksınız. Şeffaf branda olarak da bilinen bu sistem görüş ve dayanıklılık açısından en iyi kanvas modellerinden biridir. Cafe dış mekan kapatma fiyatları farklı faktörlere göre belirlenir.

    şeffaf branda,kış bahçesi,şeffaf tente
  • Kasım 04, 2022

    Fındık toplama örtüsü olarak da bilenen; serilerek kurutulan sebzelerin (biber, üzüm, domates gibi) alt örtüsü olarak, antep fıstığı, kestane, ceviz gibi meyvelerin silkeleme usulü toplanmasında, ağaçların yaprak dökümü sırasında, bahçenizin korunmasında, yüzme havuzlarında yaprak veya dış etkenlerden korunma amacıyla, kültür balığı ve alabalık tesislerinde balık kaçışını engellemek amacıyla, aşırı sıcaklarda, sundurmanızda gölgeleme örtüsü olarak, yeni inşaatlarda, çevre koruma örtüsü olarak kullanılır. 6 m eninde 100 m top halinde satılmaktadır.

    gölgelik file,çit filesi,bahçe filesi,Fındık toplama örtüsü